Plan je bezoek
Plan uw bezoek

Baden

Er is een grote keuze in maten, vormen en uitvoeringen van baden. Inbouwbaden worden tegen een muur of hoek geplaatst en afgewerkt met tegels. Vrijstaande baden staan vrij in de ruimte. Moeilijk kiezen uit alle opties? Wij adviseren u graag.

 

Onze merken

  • Villeroy & Boch
  • Sealskin
  • Riho
  • Xenz
  • Bette

Diverse materialen

De meeste baden zijn van acryl, maar er zijn ook andere materialen, zoals Quaryl, Solid Surface of geglazuurd titaanstaal. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen. Wij vertellen u er graag meer over.

Lekker badderen

Geniet optimaal van uw mooie badkamer: voor de echte badliefhebber kunnen de baden voorzien worden van een whirlpoolsysteem met lucht-, water- of hydrojets.

 

 

 

Uitgelicht: Villeroy & Boch

Villeroy & Boch biedt een ruime keuze aan baden in talloze designs: groot of klein, rechthoekig of rond, vrijstaand of ingebouwd, gemaakt van Quaryl® of acryl. Kies uit meer dan 200 kleuren een stijlvolle en functionele badkuip.

Uitgelicht: Bette

Ook Bette baden zijn in veel vormen, maten en kleuren leverbaar. Zowel glanzende als matte kleuren zijn verkrijgbaar. Mooi design en duurzame productie staan hoog in het vaandel van dit merk.

Meer weten of advies nodig?
Maak een afspraak met Rene Bruggink

Of kom langs in onze showroom aan de Venneslatweg 5 in Eibergen.