Plan je bezoek
Plan uw bezoek

Douchecabines, – wanden en -deuren

Wij leveren mooie en praktische douchecabines in veel verschillende uitvoeringen. Er is een grote variëteit in maten, passend op een douchebak, of rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst. De uitvoering is in 6 of 8 mm gehard glas (helder, grijs of satin). Een extra glasbehandeling tegen kalkaanslag is mogelijk.

 

Onze merken

  • Seaskin
  • Novellini
  • HSK
  • Van Rijn Products

Douchecabines en -wanden

Ook voor inloopdouches kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende mogelijkheden: vrijstaand, glaswand met zijwand of pendeldeur… Profielen zijn leverbaar in diversen kleuren, van chroom tot mat zwart.

Douchedeuren

Draaideur, pendeldeur, draaivouwdeur of schuifdeur: er is een grote keuze. De toepassing van het type deur hangt mede af van de mogelijkheden die de doucheruimte biedt. Het resultaat is altijd praktisch en mooi.

 

 

 

Uitgelicht:
Novellini

De Novellini inloopdouches zijn het ultieme toonbeeld van Italiaans design en stijl. Novellini bestaat ruim 50 jaar en is Europees marktleider in de productie en verkoop van douchewanden. De inloopdouches kunnen helemaal naar uw eigen voorkeur samengesteld worden.

Uitgelicht:
Van Rijn Products

Het Nederlandse Van Rijn Products bv is gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van sanitaire en glazen oplossingen. Naast de standaard collectie douchecabines is ook maatwerk mogelijk.

Meer weten of advies nodig?
Maak een afspraak met Rene Bruggink

Of kom langs in onze showroom aan de Venneslatweg 5 in Eibergen.