Plan je bezoek
Plan uw bezoek

Kranen en (regen)douches

Kranen zijn tegenwoordig – naast de bekende uitvoering in chroom – in diverse kleuren verkrijgbaar, waaronder de nu gewilde kleur mat zwart. (Douche)kranen kunnen als opbouw- of als inbouwmodel geïnstalleerd worden. Bij inbouw worden het kraanhuis en de leiding naar bijvoorbeeld een regendouche ín de muur verwerkt.

 

Onze merken

  • hansgrohe
  • Grohe
  • Paffoni
  • Xenz

Kranen

Wastafelkranen, douchekranen, badkranen en fonteinkranen zijn in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar: opbouw of inbouw, tweegreeps of eengreepsmengkraan, hoge of lage uitloop… Wij tonen u graag de mogelijkheden in onze showroom.

Douchekoppen

Regendouchekoppen zijn er in ronde, vierkante of ovale vorm; in L-formaat of XL-formaat; aan het plafond gemonteerd of wand gemonteerd. Maar ook in ‘gewone’ douchekoppen of sets is er veel keuze.

 

 

 

Uitgelicht: Paffoni

Het assortiment van Paffoni bestaat zowel uit standaard als design kranen. Paffoni is een Italiaanse fabrikant en marktleider van kraanwerk voor badkamer en keuken met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.

Uitgelicht: Xenz

Xenz heeft zowel inbouw als opbouw douchesets, in verschillende vormen en kleuren. Naast chroom en RVS zitten ook koperkleur en wit mat en zwart mat in het assortiment.

Meer weten of advies nodig?
Maak een afspraak met Rene Bruggink

Of kom langs in onze showroom aan de Venneslatweg 5 in Eibergen.