Plan je bezoek
Plan uw bezoek

Sanitair

Badkamers, doucheruimtes, toiletten: BadTotaal ontwerpt ze voor u in de stijl en sfeer die u wenst.Voor nieuwbouw, voor renovatie, voor ombouw van bad naar douche (‘bad eruit- douche erin‘): u vindt bij ons alles wat nodig is voor een mooi en comfortabel resultaat.
Kom kijken in onze showroom naar de vele badkameropstellingen en naar de laatste trends op sanitairgebied, zoals gekleurde kranen of toiletten zonder spoelrand.

 

Topdealer

Wij zijn dealer van Geberit en dealer van veel andere bekende merken sanitair. Het merk Geberit is al meer dan 150 jaar actief op de markt van sanitairproducten.

Laat ons uw badkamer ontwerpen

Wij maken geheel vrijblijvend een 3D-tekening van het ontwerp, zodat u kunt zien hoe het eindresultaat wordt. U zult verrast worden door onze gunstige prijsstelling en onze creatieve ontwerpen.

Diverse mogelijkheden voor installatie

Natuurlijk kunnen wij de installatie geheel voor u verzorgen.  Maar wilt u liever uw eigen installateur of aannemer inschakelen, of gaat u zelf aan de slag? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij geven u desgewenst ondersteuning en advies, en u krijgt van ons de installatietekening.

 

 

 

Uitgelicht: Geberit

Geberit is Europees marktleider van sanitaire producten. Naast badkamermeubels, toiletten, bidets, wastafels etc. levert Geberit ook inbouwreservoirs, douchegoten, bedieningsplaten, badafvoeren etc.

Uitgelicht: Sealskin

Sealskin heeft een uitgebreide collectie baden, douchewanden, douchedeuren, douchevloeren en overige sanitair producten. Er zijn ongekende maatwerkmogelijkheden, zodat er altijd een passende oplossing voor specifieke badkamerwensen kan worden gevonden.

Meer weten of advies nodig?
Maak een afspraak met Rene Bruggink

Of kom langs in onze showroom aan de Venneslatweg 5 in Eibergen.