Plan je bezoek
Plan uw bezoek

Toiletten

Wij leveren diverse modellen wandclosets in verschillende prijsklassen. U kunt kiezen uit bijpassende toiletzittingen met ‘soft-closing’ en/of ‘quick release’. Wij adviseren u graag over de spoelsystemen, van ‘directflush’ tot ‘rimfree’. Bij de inbouwreservoirs van Geberit of Wisa is er een grote keus aan bedieningspanelen.

 

Onze merken

  • Villeroy & Boch
  • Geberit
  • Laufen
  • Duravit

Verhoogd toilet of kleine ruimte?

In ons leveringsprogramma bevinden zich uiteraard ook de gewone staande wc’s met vast keramisch reservoir (duo-block). Ook deze kunnen desgewenst in een verhoogde versie worden geleverd. Voor kleine ruimten zijn de compacte modellen wc’s met een diepte tot 48 cm heel geschikt.

Fonteinen en kranen

Om de toiletruimte compleet te maken is er een grote keuze in bijpassende fonteinen en kranen. Fonteinen met meubel zijn bijzonder handig voor het opbergen van schoonmaakmiddelen, handdoeken en wc-papier.

 

 

 

Uitgelicht: Laufen

Het Zwitserse merk Laufen bestaat al 125 jaar. Kenmerken zijn precisie, kwaliteit, design en duurzaamheid. Laufen levert badkamerproducten in tijdloos design.

Uitgelicht: Duravit

Duravit, fabrikant van voornamelijk porseleinen sanitair, levert producten voor mooie, functionele, comfortabele en duurzame badkamers. Duravit laat zijn productlijnen vaak door prominente ontwerpers ontwikkelen.

Meer weten of advies nodig?
Maak een afspraak met Rene Bruggink

Of kom langs in onze showroom aan de Venneslatweg 5 in Eibergen.